Kedves Felhasználó! Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. Oldalunk használatával Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi irányelveinket.

Generálkivitelezés Szegeden és környékén

Ezért válassza a generálkivitelezést és a Rapid Bau Kft.-t

Hónapokat kell várnia egy villanyszerelőre? Nincs ideje óránként ellenőrizni a burkolót? Szeretné, ha komolyan vennék a kéréseit, és jó minőségű alapanyagokkal, határidőket tartva dolgoznának azok, akikre rábízza otthonát?

Levesszük a válláról a terhet!

A Rapid Bau Kft. munkatársai generálkivitelezést vállalnak Szegeden és környékén. 


A generálkivitelezés legfőbb előnyei:

– Ahelyett, hogy mindenkit és mindent magának kellene megkeresnie, illetve megbeszélnie, elegendő a társaság kijelölt munkatársaival tartania a kapcsolatot.

– Nem kell egyenként összeválogatnia a munkásokat, akik vagy megjelennek a megbeszélt időpontban, vagy valami (például egy nagyobb projekt vagy szabadságolások) miatt halogatják azt.

– Egy megbízható generálkivitelező cég a feladatok megvalósításának egészére garanciát vállal mind az időt, mind pedig a minőséget tekintve, a felelősségbiztosítás által tehát védve van a megrendelő.

– Olcsó húsnak híg a leve, szokták mondani, de a generálkivitelezés sem feltétlenül kerül többe a magánútnál, főleg, ha az esetleges hibákat nem sikerül kijavítani, vagy pluszösszegekért vállalnák a problémák megoldását.

– Sőt, a törvényi szabályozásnak köszönhetően megtakarítás érhető el a generálkivitelező megbízásával elkészülő új építésű ingatlanok esetében. Természetesen az elvégzendő munkáról szerződés és számla szól – az 5%-os áfa-visszaigényléssel kapcsolatban érdeklődjön kollégánknál! 

A tervezéstől az alapanyag-beszerzésen és a szakemberek munkájának összehangolásán át a kulcsrakész átadásig Csongrád-Csanád megye területén – ezt vállalja a Rapid Bau Kft.

Kérjen ingyenes árajánlatot, vagy írja le, milyen feladatra keres megoldást (például: „300 m² területű családi ház kivitelezésre kérnék árajánlatot Szegeden”), és két munkanapon belül felvesszük önnel a kapcsolatot!

Az ő házukat már felépítettük:

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal!

Köszönjük a megkeresést, kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Ooops! Hiba történ, kérjük próbálkozzon újra!
Számoljon velünk!

Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a generálkivitelezés?

logó
Épülettervezés
Pénzügyi tervezés
Projektmenedzsment
Épületbontás
Földmunkák
Kőművesmunkálatok
Tetőszerkezet
Víz- és szennyvízhálózat
Villanyszerelés
Fűtésrendszer
Festés és burkolás
Ingyenes árajánlatÁrkalkulátor

Rólunk mondták

„Már az első találkozás alkalmával tudtuk, hogy ők a mi embereink. Teljes odaadással, szívüket-lelküket beletéve újították fel a házunkat. A végeredmény csodálatos lett, örülünk, hogy Titeket választottunk. Köszönjük szépen!"

– Mátyás Renátó

„2020 júliusában kezdtünk építkezni a Rapid Bau munkatársaival Deszken. Minden rendben ment. A megbeszélt időpontban mindig ott voltak, és minőségi munkát végeztek. Nagyon örülünk, hogy őket választottuk.”

– Kasza Lóránd

Többre kíváncsi? Tekintse meg weboldalunkat!

Kattintson ide!