Kedves Felhasználó! Tájékoztatjuk, hogy honlapunkon a zavartalan működés és a felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk. Oldalunk használatával Ön tudomásul veszi az Adatvédelmi irányelveinket.

Szolgáltatásaink

KULCSRAKÉSZ MEGOLDÁSOK

Legyen szó felújításról vagy építkezésről, családi házról vagy társasházról, szakembereink az első lépéstől az utolsóig segítenek önnek az ingatlannal kapcsolatos feladatok végrehajtásában. Nálunk nem szembesül szakemberhiánnyal, határidőből kicsúszással és félmegoldásokkal. Ha szeretné megbeszélni konkrét elképzeléseit kollégáinkkal, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

e-mailrapidbau@rapidbau.hu
Telefon+36 20 485 8599
helyszín
6724 Szeged, Nádas u. 12.

Épülettervezés

Az épülettervezés komplex mérnöki feladatainak ellátásában is számíthat a Rapid Bau csapatára. Korszerű, a megrendelők igényeit kielégítő, magas színvonalú terveket adunk ki a kezeink közül, legyen szó ingatlanok építéséről vagy átalakításáról.

Pénzügyi tervezés

A megrendelők igényeit tükröző részletes, tételes költségtervet készítünk, amelynek elemeire garancia vonatkozik. Amit vállalunk, mind a leírtaknak megfelelő idő- és költségkerettel tesszük, nem kell tehát rejtett költségekkel számolnia, ha minket választ.

Projektmenedzsment

Végigvisszük az építkezések komplett projektjeit. A Rapid Bau Kft.-n belül egy projektmenedzser tartja a kapcsolatot az ügyfél és a generálkivitelező, esetleg az alvállalkozó(ink) között; ő az, aki egyformán ismeri a megrendelő kéréseit, az alapanyagokat és a szakembereket.

Épületbontás

Minden szabályt és előírást betartva, a feladatnak megfelelő gépparkkal végezzük az épületek bontását. Az épületeket teljes egészében elbontjuk, beleértve a bontásra szánt épületeket is, miközben kiemelt figyelmet fordítunk a környezeti értékek megóvására.

Földmunkák

A földmunka az egyik legfontosabb munkafolyamat az építkezések előtt, hiszen az épületek stabilitása múlhat azon, hogy mennyire volt sikeres a talaj megmunkálása. A Rapid Bau Kft.-vel biztos alapokon nyugszik majd a házépítése.

Kőművesmunkálatok

Kőművesre házépítésnél és -felújításnál egyaránt szükség van: ő gondoskodik többek között a nyílászárók cseréjéről, a mennyezet vagy a falak megépítésről, a vakolásról és a szigetelésről. Ezenkívül kapubejárók, járdák, belső udvarok helyreállításában is kérheti szakembergárdánk segítségét.

Tetőszerkezet

Tetőszerkezetek építése, tetőfedés, tetőfelújítás, ács- és tetőfedőmunka, külső-belső szigetelések kapcsán szintén számíthatnak ránk Szegeden és 40 km-es körzetében. Kiváló alapanyagokkal (legyenek azok kerámia- vagy betoncserepek, valamint cserepes- vagy trapézlemezek) és tapasztalt kollégákkal dolgozunk.

Víz- és szennyvízhálózat

Új családi és társasházakban kiépítjük az új csőhálózatot, korszerűsítéskor felújítjuk a vizes helyiségeket. Gondoskodunk a zuhanytálca és a zuhanykabin/a kád, a mosdó- és a mosogatótálca beépítéséről és szereléséről, a mosó- és mosogatógép bekötéséről, valamint a szennyvízhálózat kiépítéséről.

Villanyszerelés

Az igényfelmérést követően villanyszerelőink gondoskodnak az elektromos hálózat kiépítéséről vagy felújításáról, a vezetékbehúzásról, a dobozok lekötéséről, a szerelvényezésről, a kapcsolók, a dugaszolóaljzatok és a lámpatestek bekötéséről. Ha otthonát modernizálni szeretné, akár utólag is beépíthető távirányítós rendszer.

Fűtésrendszer

Feladataink közé tartozik a fűtésrendszerek tervezése, javítása, korszerűsítése, cseréje is Csongrád-Csanád megye nagy részén. Radiátor, padló-, mennyezet- vagy falfűtés: a cél a megfelelő lakótér-hőmérséklet kialakítása és szabályozhatósága olyan korszerű, környezetbarát fűtésendszerrel, amely alacsony energiaigényű.

Festés és burkolás

A teljes körű festési munkálatok mellett hideg- és melegburkolásban egyaránt állunk megrendelőink rendelkezésére. Esztétikus és tartós megoldásokat kínálunk festés, mázolás, tapétázás, parkettázás alkalmával, járólap, csempe és kő, továbbá szőnyegpadló, PVC-szőnyeg, laminált padló és lambéria elhelyezésekor.

Számoljon velünk!Vegye fel velünk a kapcsolatot
e-mail
Telefon
helyszín
6724 Szeged, Nádas u. 12.